Kies hier uw vestiging

Koelkast

07-06-2015

Koelkasten zijn in veel vormen en maten leverbaar. Een koelkast koelt niet alleen, maar voert z'n warmte af naar de condensor. Deze zit veelal aan de achterzijde, waardoor daalt de temperatuur. Door middel van een thermostaat wordt de temperatuur geregeld. Wij leveren diverse A-merken in verschillende varianten.

Advies nodig over een koelkast?

Wij adviseren u graag in het maken van de juiste keuze. Zodat u een koelkast aanschaft die voldoet aan uw behoefte en/of wensen. Dit kunnen meerdere factoren zijn, zoals aantal liters, maatvoering, design, ect. Wij helpen u graag in ons filiaal in Dordrecht of in Alblasserdam. U kunt ook contact opnemen via telefoon, e-mail of website.Tafelmodel


Met een standaard hoogte van 85 cm is de tafelmodel-koelkast ongeveer even hoog als een tafel. Door verschillende breedtes is het mogelijk hierop een kookplaat of magnetron te plaatsen. Uitvoering met of zonder vriesvak.
Dubbeldeurs


Bij een dubbeldeurs-koelkast zit de vriezer boven het koelgedeelte. Dit geeft een positief effect op de netto inhoud van het vriesgedeelte omdat er geen verlies is door vrieslades. De hele koelkast (incl. vriesvak) wordt geregeld door 1 thermostaat.
Upside-down


Het koelgedeelte wordt meer gebruikt dan het vriesvak. Bij een Upside-down koelkast zit de koeler boven de vriezer. Zo hoeft u niet te bukken. De hele koelkast wordt geregeld met 1 thermostaat.
Koel/vriescombinatie


Heeft u geregeld spullen die snel ingevroren moeten worden? Of staat de koelkast in een koude ruimte? Dan is een koel/vriescombinatie een goede keuze. Door 2 thermostaten is z owel het koel- als het vriesgedeelte afzonderlijk van elkaar te regelen.
Koeler


Wanneer u veel koelruimte wenst, biedt een koeler een goede uitkomst. Koelers zijn leverbaar tot bijna 2 meter hoog.
Side by Side


Een combinatie waarbij de koeler en vriezer naast elkaar gekoppeld zijn. Een chique koelkast met veel bergruimte in het koel- en vriesvak. De meeste side by side kasten zijn uitgevoerd met een ijs- en waterdispenser.

Terug naar vorige pagina

Verkoop

Op vakkundige wijze geven we u advies. Zodat uw nieuwe aankoop volledig voldoet aan uw wensen.

Lees meer

Reparatie service

Heeft u een storing aan uw witgoed? Maak een afspraak met onze eigen technische dienst.

Lees meer

Inbouw

Maak een afspraak voor het inmeten van uw inbouwapparaten.

Lees meer

Molenaar Witgoed Dordrecht
Vrieseweg 51-67
3311NT Dordrecht

Tel. 078-6139334
Contact Dordrecht
Molenaar Witgoed Alblasserdam
Van Eesterensingel 125
2951 CJ Alblasserdam

Tel. 078-6311044
Contact Alblasserdam

Direct contact
Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Direct contact

Molenaar Witgoed Alblasserdam
Van Eesterensingel 125
2951 CJ Dordrecht
PLAN DIRECT UW ROUTE Locatie Alblasserdam
Molenaar Witgoed Dordrecht
Vrieseweg 51-67
3311NT Dordrecht
PLAN DIRECT UW ROUTE Locatie Dordrecht