Kies hier uw vestiging

Inbouw

31-05-2015

Het inbouwen van koel- en vrieskasten vereist een aparte discipline. Rubbers moeten perfect aansluiten op het koelmeubel. Door onze ervaring en deskundigheid kunnen we u goed informeren bij het aankopen van een nieuwe inbouw koelkast.

Inmeten van uw koel- en vrieskast

Bij inbouw gaat het vaak om millimeters. Daarom komen we graag eerst bij u meten zodat we u een passende koel-/vrieskast aan te bieden. Ook kijken we welke deurbevestiging handig is, of een decorpaneel nodig is, of de ventilatie optimaal is, etc. Kom langs in onze winkel in Dordrecht of in onze winkel in Alblasserdam. U kunt ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.Onderbouw


Een onderbouwkoel- en vrieskast die onder het aanrechtblad ingebouwd is, heeft een andere manier van ventilatie nodig. Deze kasten ventileren via de plint om koele lucht aan te zuigen en om warme lucht af te voeren.
Koeler


Inbouw koelers zijn leverbaar in verschillende hoogtes. Er zijn kasten leverbaar in diverse energieklassen en speciale ruimtes voor groente, fruit, zuivel, vlees en vis (BioFresh/VitaFresh). Ook zijn er uitvoeringen met een vrieskast in de koelruimte.
Diepvrieskast


Ook diepvrieskasten kunnen ingebouwd worden. Ze zijn leverbaar in meerdere maten en verschillende uitvoeringen. Of u op zoek bent naar een kleine of een grote variant, er is altijd een passende vriezer te vinden.
Koel/vriescombinatie

Wilt u een inbouw koel/vriescombinatie? Er zijn verschillende verhoudingen leverbaar in koel- en vriesruimte. Voor een juiste keuze komen we graag eerst meten om te bepalen welke kast(en) in aanmerking komen in uw situatie.
Terug naar vorige pagina

Verkoop

Op vakkundige wijze geven we u advies. Zodat uw nieuwe aankoop volledig voldoet aan uw wensen.

Lees meer

Reparatie service

Heeft u een storing aan uw witgoed? Maak een afspraak met onze eigen technische dienst.

Lees meer

Inbouw

Maak een afspraak voor het inmeten van uw inbouwapparaten.

Lees meer

Molenaar Witgoed Dordrecht
Vrieseweg 51-67
3311NT Dordrecht

Tel. 078-6139334
Contact Dordrecht
Molenaar Witgoed Alblasserdam
Van Eesterensingel 125
2951 CJ Alblasserdam

Tel. 078-6311044
Contact Alblasserdam

Direct contact
Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Direct contact

Molenaar Witgoed Alblasserdam
Van Eesterensingel 125
2951 CJ Dordrecht
PLAN DIRECT UW ROUTE Locatie Alblasserdam
Molenaar Witgoed Dordrecht
Vrieseweg 51-67
3311NT Dordrecht
PLAN DIRECT UW ROUTE Locatie Dordrecht